Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl

zakelijk verhuur van witgoedapparatuur

Vraag uw offerte aan
 

Zakelijk witgoed bij wasautomatenverhuur Amsterdam

Witgoed apparatuur huren met zakelijke doeleinden? Dat kan uiteraard bij wasautomatenverhuur.nl. Huur tegen een scherpe prijs! Vraag een offerte aan via de website. Naast het verhuur van witgoed apparatuur voor studenten, verhuren wij namelijk ook zakelijk. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van één of meerdere studentenwoningen? Of bent u actief in de zorgsector? Dan kunnen wij u vast helpen. Wij zijn een van de betere witgoed verhuur

wasmachines zakelijk huren

 

Zakelijk verhuur witgoed en witgoed verhuur bedrijven: kwalitatieve apparatuur en goede dienstverlening

Wanneer u zakelijk witgoed apparatuur wilt huren, moet u rekening houden met andere tarieven. Het gaat immers meestal om meerdere apparaten die geplaatst en onderhouden moeten worden. De kwaliteit van de apparatuur en de service die wij leveren zijn net als bij de studentenservice zeer goed. Levering vindt plaats binnen drie werkdagen. Dit geldt ook voor eventueel onderhoud. Onze installateurs zorgen ervoor dat de geleverde machines altijd netjes functioneren.

levering van uw wasautomaten

 

Zakelijk verhuur witgoed nodig? Leg eenvoudig contact met wasautomatenverhuur.nl

Voor zakelijk verhuur witgoed in Amsterdam is het zeker aan te raden contact op te nemen. Vraag een offerte aan via de website, en wij overleggen u een prijs die afgestemd is op uw situatie. Deze offerte kunt u aanvragen via de volgende link: https://www.wasautomatenverhuur.nl/zakelijk. Tot snel bij wasautomatenverhuur.nl!

preventief onderhoud aan de wasmachines

 

Direct een zakelijke offerte aanvragen

Offerte aanvragen