Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Wasmachine huren Amsterdam

Wil je een wasmachine huren voor een zeer lage prijs in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wacht zeker langer en kijk naar het aanbod op de website!

Wasautomaat huren Amsterdam? Bij ons vind je wat je zoekt

Je bent student en gaat op kamers in Amsterdam. Een wasmachine al in je huis goed van pas komen. Het is immers behoorlijk veel gedoe om telkens bij ouders te wassen, of bij een wasserette. Helaas zijn wasmachines vaak best prijzig, helemaal van een bekend merk zoals Scancool, Candy of Bauknecht. Gelukkig kun je bij ons een wasmachine huren voor een klein bedrag per maand. Dit bedrag kun je zelfs nog delen met huisgenoten!

Wasmachines huren Amsterdam? Bij ons de beste dienstverlening!

Wasmachine huren Amsterdam? Dan zit je bij ons goed. Alle wasmachines zijn van goede kwaliteit. Kwaliteit is iets waar wij voor staan, ook als het aankomt op dienstverlening. Is er bijvoorbeeld sprake van een storing? Dan zorgen wij er doorgaans voor dat deze binnen drie dagen is opgelost. Ben je van plan om te verhuizen? Daar hebben wij flexibele oplossingen voor bedacht.

Wasmachines huren Amsterdam tegen een lage prijs bij een echte specialist

Wasautomaat huren Amsterdam? Wist je dat wij gegarandeerd de beste en de goedkoopste zijn van Nederland? Al vanaf € 9,00 huur je bij ons een zeer goede wasmachine. Wij bieden je de keuze uit verschillende wasmachines, stuk voor stuk van goede kwaliteit. Op die manier kun je precies uitzoeken wat past bij jouw wensen en de beschikbare ruimte. Interesse in het huren van een wasmachine in Amsterdam? Dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur bijvoorbeeld een mail naar info@wasautomatenverhuur.nl of bel naar 085 - 273 1994.

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!