Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Wasdroger huren Amsterdam

Heb jij een wasdroger nodig in Amsterdam? Wil je daar niet te veel geld aan uitgeven? Dan is huren misschien wel iets voor jou. Bij wasautomatenverhuur.nl kun je terecht voor de huur van goede en betaalbare wasdrogers!

Wasdroger huren Amsterdam voor studenten

Ben jij student? En/of ga je op kamers? Dan kun jij je vast voorstellen hoe fijn het is om zelf de was te kunnen doen. Niet langer de uitstapjes naar de wasserette, of wassen in het ouderlijk huis. Naast schone was is het fijn als was snel droog is. Soms heb je echter de ruimte niet om je was uit te hangen. In deze gevallen komt een droger goed van pas. Helaas zijn drogers best prijzig. Gelukkig kun je bij ons drogers huren voor een aantrekkelijke prijs! Wasdroger huren Amsterdam? Bij ons zit je dus goed.

Droger huren Amsterdam: drogers van degelijke kwaliteit

Voor wasdrogers huren Amsterdam is het belangrijk om te weten of je kwaliteit in huis haalt. Een slechte wasdroger kan immers schadelijk zijn voor je kleding. Denk aan gaatjes of gekrompen kledingstukken. Al vanaf € 9,75 per maand huur je bij ons een kwalitatieve wasdroger. De wasdroger die we leveren zijn van tevoren zorgvuldig gecheckt en alleen van betrouwbare merken zoals Samsung, Bosch, Zanussi, Indesit of een ander goed merk. Mocht er toch iets mis zijn met het apparaat? Dan lossen wij de storing meestal binnen drie dagen voor je op!

Leg snel en eenvoudig contact voor het huren van een wasdroger in Amsterdam

Droger huren Amsterdam? Wij zijn de aangewezen partij. Gegarandeerd de beste en de goedkoopste in Nederland! Neem vooral contact op voor aanvullende informatie. Bel bijvoorbeeld naar 085-273 1994. Mailen kan natuurlijk ook naar info@wasautomatenverhuur.nl.

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!