Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Vaatwassers huren Amsterdam

Vaatwasmachine huren Amsterdam? Dan zit je bij wasautomatenverhuur.nl goed. Kwalitatieve apparatuur en kwalitatieve dienstverlening maken ons gegarandeerd de beste voor vaatwassers huren Amsterdam.

Vaatwasser huren Amsterdam

Ben jij student en ga je op kamers in Amsterdam? Dan weet je vast dat de vaat zich vaak binnen no time kan opstapelen. Hoe fijn is het dan om een vaatwasser in huis te hebben? Vaatwassers zijn vaak duur. Daarom bieden wij je de mogelijkheid een exemplaar te huren bij ons in Amsterdam. Wij bezorgen de vaatwasser ook nog eens bij je thuis!

Vaatwasmachine huren Amsterdam tegen lage prijs: gezamenlijk of alleen

Het huren van een vaatwasser kan bij ons al vanaf € 10,25 per maand. Je hebt de keuze uit verschillende modellen. Welk model je ook kiest, de prijs blijft laag. Dus wanneer je de vaatwasser alleen betaalt, is dit zeker goed te doen. Maar je kan natuurlijk ook in overleg met je huisgenoten het maandbedrag delen. Zo profiteert iedereen van een kwalitatieve vaatwasser van een goed merk zoals Beko, Bauknecht of Scancool, en wordt het maandbedrag nihil. Ideaal dus, omdat je als student vaak wat minder te besteden hebt.

Vaatwasser huren Amsterdam? Profiteer van uitmuntende dienstverlening

Niet alleen de vaatwassers die wij leveren zijn van goede kwaliteit, dit geldt ook voor de dienstverlening. Gaat de vaatwasser ineens kapot of is er sprake van een storing? Dit lossen wij meestal binnen drie dagen op. Staat er een verhuizing op de planning? Neem dan altijd contact met ons op. Wij verzinnen samen met jou een flexibele oplossing. Het contact met een van onze ervaren medewerkers is binnen no time gelegd. Stuur bijvoorbeeld een mail naar info@wasautomatenverhuur.nl of bel naar 085-2731994. Bellen of mailen kan in geval van storing, maar ook wanneer je informatie wil inwinnen!

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!