Openingstijden:
09:00 - 17:00
Storing? bel 085-2731994 of mail
info@wasautomatenverhuur.nl
slider
 

Koelkast huren Amsterdam

Wil je een koelkast huren voor een geringe prijs in Amsterdam? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wacht niet langer en kijk naar het aanbod op de website!

Koelkast huren Amsterdam? Bij ons zit je helemaal goed!

Een koelkast is natuurlijk noodzakelijk wanneer je gaat studeren en op kamers gaat. Sommige huizen zijn gelukkig al voorzien van een koelkast, bij andere huizen moet je dit zelf regelen. Omdat koelkasten over het algemeen behoorlijk prijzig zijn, is het bij ons mogelijk om een koelkast te huren in Amsterdam. En je hebt al een koelkast van bijvoorbeeld Scancool, Bauknecht of Beko vanaf € 8,25 per maand. Heerlijk toch; dat je vanaf zo'n lage prijs altijd verse maaltijden in huis hebt? Zo bespaar je ook nog eens veel geld op het eten buiten de deur. Daarnaast kun je de kosten van de gehuurde koelkast ook nog eens delen met je huisgenoten!

De beste dienstverlening voor koelkasten huren Amsterdam

Bij ons heb je veel mogelijkheden met betrekking tot het huren van koelkasten. Omdat niet iedere kamer of ieder huis even groot is, kun je natuurlijk kiezen uit verschillende formaten. Alle koelkasten zijn van zeer goede kwaliteit. Dit is ook iets waar wij voor staan. Ook in onze dienstverlening komt deze kwaliteit naar voren. Storingen worden meestal binnen drie dagen gerepareerd, en bij verhuizingen verzinnen wij altijd een passende oplossing.

Koelkasten huren Amsterdam bij ons is een goede keuze

In Nederland (en dus ook in Amsterdam) zijn wij gegarandeerd de goedkoopste wanneer het aankomt op het huren van koelkasten. Ben jij student en/of ga je op kamers? Neem dan zeker contact met ons op. Mailen kan bijvoorbeeld via info@wasautomatenverhuur.nl.

SBS6 RTL4
Teruggebeld worden?

Beoordelingen
  • Storingen doorgaans binnen 3 werkdagen gerepareerd door heel Nederland.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen aan bijvoorbeeld je kamergenoot.
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Gegarandeerd de beste en goedkoopste van Nederland!